central venous catheter
Products
Anesthesia & Airway Management

produk

Suplier Profesional Produk Médis Sareng Solusi

langkung >>

tentang Kami

KORPORASI TEAMSTAND SHANGHAI

About us

naon urang ngalakukeun

SHANGHAI TEAMSTAND CORPORATION mangrupikeun panyayogikeun profesional pikeun produk médis sareng solusi. "Kanggo kasihatan anjeun", jero pisan dina haté dulur-dulur tim kami, kami fokus kana bahan médis sareng alat-alat, bahan-bahan rehabilitasi sareng peralatan, produk laboratorium, jst

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual

Aplikasi

Bumi Laboratorium Klinik Rumah Sakit

  • 2+ 2+

    Investasi 2 Pabrik Di Shandong Sareng Jiangsu

  • 10+ 10+

    Pangalaman Langkung 10 Taun Dina Industri Médis

  • 100+ 100+

    Gawe sareng 100 Pabrik Di Cina

  • 30 million 30 juta

    Elehan taunan USD30 juta

  • 120+ 120+

    Ékspor Ka Langkung Ti 120 Nagara

wartos

Naséhat ahli kaséhatan masarakat Cina ...

"Tilu sét" pencegahan wabah: ngagem topéng; tetep jarak langkung ...

Naséhat ahli kaséhatan masarakat Cina pikeun p ...

"Tilu sét" pencegahan wabah: ngagem topéng; jaga jarak langkung ti 1 méter nalika komunikasi sareng oth ...
langkung >>

Produk anyar: Jarum suntik sareng jarum ditarik otomatis

Needlesticks henteu ngan ukur kasieunan budak umur 4 taun nampi vaksinasi; aranjeunna ogé sumber inféksi anu ditanggung ku getih anu nyerang milli ...
langkung >>

Naha vaksin koval-19 pantes dicandak upami henteu ...

Wang Huaqing, lulugu ahli program imunisasi di Pusat Pencegahan Pencegahan dan Pencegahan Penyakit Cina, nyatakeun vaksinna ngan ukur tiasa disatujuan ...
langkung >>