Kantong cikiih

Kantong cikiih

  • Sawawa cikiih drainase Koléksi Kantong 2000ml

    Sawawa cikiih drainase Koléksi Kantong 2000ml

    * Dijieun tina bahan kelas médis.
    * Dirancang pikeun ngukur kaluaran cikiih per jam.
    * Ruang volume anu diukur transparan nyayogikeun pangukuran anu akurat.

  • Borongan Médis Disposable cikiih Kantong

    Borongan Médis Disposable cikiih Kantong

    Kantong drainase cikiih ngumpulkeun cikiih.Kantong bakal ngagantelkeun kana katéter (biasana disebut katéter Foley) anu aya di jero kandung kemih.

    Jalma bisa boga katéter jeung kantong drainase cikiih sabab boga incontinence kemih (bocor), ingetan kemih (teu bisa urinate), bedah nu diperlukeun catheter, atawa masalah kaséhatan séjénna.

  • Médis Supplies sawawa cikiih Méter Lubricath Kateter cikiih Koléksi Kantong

    Médis Supplies sawawa cikiih Méter Lubricath Kateter cikiih Koléksi Kantong

    Kantong drainase cikiih ngumpulkeun cikiih.Kantong bakal ngagantelkeun kana katéter (biasana disebut katéter Foley) anu aya di jero kandung kemih.

    Jalma bisa boga katéter jeung kantong drainase cikiih sabab boga incontinence kemih (bocor), ingetan kemih (teu bisa urinate), bedah nu diperlukeun catheter, atawa masalah kaséhatan séjénna.

  • Kantong Koléksi Kemih Médis Kualitas Tinggi

    Kantong Koléksi Kemih Médis Kualitas Tinggi

    Kantong drainase cikiih ngumpulkeun cikiih.Kantong bakal ngagantelkeun kana katéter (biasana disebut katéter Foley) anu aya di jero kandung kemih.

    Jalma bisa boga katéter jeung kantong drainase cikiih sabab boga incontinence kemih (bocor), ingetan kemih (teu bisa urinate), bedah nu diperlukeun catheter, atawa masalah kaséhatan séjénna.